Новини

Д-р Иван Иванов бе официален гост на церемонията по връчване на приза "Кавалер на жълтата роза" на Зонта клуб

09Управителят на МБАЛ „Свети Иван Рилски“ д-р Иван Иванов бе официален гост на церемонията по връчване на приза „Кавалер на жълтата роза“, която традиционно Зонта клуб провежда в навечерието на 8 март. Събитието се състоя в хотел „Премиер“ на 7 март и бе 17-тата поред церемония във Велико Търново. На церемонията по традиция дамите от Зонта Интернешънъл канят и свои партньори и изявени общественици. 
Болницата в Горна Оряховица успешно си партнира и реализира различни кампании съвместно със Зонта клуб в областта на детското и майчиното здравеопазване.
През юли м.г. дамите връчиха мултифункционален 4 D ехограф на стойност 16 700 лева на АГ отделението на болницата, закупен със средства от благотворителния им бал „Бяло лято“. 
От 18 до 21 март т.г. в АГО в болницата се организират безплатни гинекологични прегледи с ехографски изследвания за желаещите жени, също под патронажа на Зонта Интернешънъл. 
На вчерашната церемония приза „Кавалер на жълтата роза“ получи кмета на Велико Търново Даниел Панов, грамота получи и кметът на Горна Оряховица инж. Добромир Добрев, който благодари за дарената от „Зонта“ апаратура в МБАЛ „Свети Иван Рилски“. Отличията връчи президентът на дамския клуб д-р Красимира Коцева.